×
back

Cap nom és innocent


PARTICIPANTS Kirsten Stolle, Valerie Miles, Carlos Delclós La societat és el consens de noms que li donem a les coses, per això el llenguatge és la primera eina de transformació de la realitat. A...

PARTICIPANTS
Kirsten Stolle, Valerie Miles, Carlos Delclós
La societat és el consens de noms que li donem a les coses, per això el llenguatge és la primera eina de transformació de la realitat.
Avui veiem que el discurs polític torna a deshumanitzar col·lectius amb símils animals; la mateixa personalització de productes comercials per disfressar la seva toxicitat s’usa per reescriure la història i segrestar els seus símbols. Les plataformes digitals garanteixen la viralitat dels continguts més escandalosos, la qual cosa facilita la integració de models de conducta intolerables en la vida pública.
El sociòleg Carlos Delclos conduirà el debat entre l’artista nord-americana Kirsten Stolle, el treball de la qual estudia aquestes estratègies amb un exercici d’anàlisi sintàctica i semàntica, i Valerie Miles, editora de Granta i especialista en la imaginació com a vehicle de transformació social.


  • 20/01/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: BIENNAL 2020 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/27-Cap-nom-és-innocent.mp3&podcast=Cap nom és innocent&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/cap-nom-es-innocent/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>