×
back

Agredolç. Menjar és un acte polític


Marina Monsonís, a través d’un menú culinari que despertarà tots els sentits, conduirà un col·loqui amb l’activista Yayo Herrero i el pagès ecològic Joaquín Arqué per parlar sobre què h...

Marina Monsonís, a través d’un menú culinari que despertarà tots els sentits, conduirà un col·loqui amb l’activista Yayo Herrero i el pagès ecològic Joaquín Arqué per parlar sobre què hi ha darrere del que mengem, quina relació té el menjar amb la salut, la sostenibilitat, les cures, la sobirania alimentària, les relacions entre el camp i la ciutat o la crisi climàtica i ecològica global.
Com passa en qualsevol cuina, mentre estan en marxa els fogons, es conversa de tot i més. En aquesta ocasió, abordarem les problemàtiques més actuals, els dilemes, les contradiccions i les implicacions polítiques d’aquells aliments que cuinem i mengem. Aquesta sessió acabarà amb un tastet del plat cuinat.
Participants: Yayo Herrero, Joaquín Arqué i Marina Mosonís (moderadora).


  • 20/10/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: BIENNAL 2020 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/21-Agredolç.mp3&podcast=Agredolç. Menjar és un acte polític&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/agredolc-menjar-es-un-acte-politic/&radio=Private: Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/?post_type=radio&p=864" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>