×
back

1×03 – Una llar col·lectiva: el carrer i les lluites col·lectives


Una llar col·lectiva. Propostes per crear refugi davant l’aporofòbia i l’odi digital El 25% de la població catalana viu en situació de pobresa. A més, la bretxa digital afecta el 32%...

Una llar col·lectiva. Propostes per crear refugi davant l’aporofòbia i l’odi digital

El 25% de la població catalana viu en situació de pobresa. A més, la bretxa digital afecta el 32% de les llars, i el 31,1% de la població no pot fer front a despeses imprevistes, com la reparació d’un ordinador o una visita al dentista.

En el primer episodi en directe de Ràdio Canòdrom, fem un recorregut col·lectiu per apropar-nos a la realitat de la pobresa, explorant què succeeix dins les llars. També obrim una finestra digital per analitzar els discursos que exploten la por i l’odi envers els pobres per promoure ideologies neoliberals. Sis veus reflexionen sobre la importància dels llaços socials i les estructures públiques per sostenir les persones en situació vulnerable i combatre l’onada d’odi digital.

Aquest pòdcast immersiu, acompanyat de la música de DJ TUTU i els visuals de Carlos Carbonell, ofereix un refugi davant la pobresa i els discursos d’odi digital. Es presenta en el marc de l’exposició ‘La llar de les absències’ de ECAS, amb la col·laboració de la XRCB.


  • 19/06/2024 / Canòdrom, llar


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2024/06/BLOC_3.mp3&podcast=1×03 – Una llar col·lectiva: el carrer i les lluites col·lectives&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/1x03-una-llar-collectiva-el-carrer-i-les-lluites-collectives/&radio=Ràdio Canòdrom&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-canodrom/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>