×
back

SAX 2022 – Salut Amor i Xarxa

Després de dos anys sense presencialitat física torna SAX, la trobada de la comunitat de guifi.net que enguany es celebrarà a Madrid els dies 4,5 i 6 de Novembre a Espacio Ecoo. La jornada, que es va celebrar per primer cop a Vic el 2005,  pren el nom del lema de guifi.net: Salut, Amor i Xarxa.

Aquest espai de trobada, no vol ser exclusivament de la comunitat guifi.net, sino que també vol ser un punt de trobada de i per a les persones vinculades, apassionades i interessades en l’àmbit de les telecomunicacions i la tecnologia, així com un lloc on iniciatives vinculades a l’economia social i que aposten per models de consum i sobiranies compartides puguin compartir experiències, funcionament, projectes i reptes de futur.

El dissabte 5 de novembre es farà una presentació sobre la XRCB a càrrec d’Efraín Foglia. A més també hi haurà xerrades de persones vinculades tant a eXO.cat com a XRCB; Pedro Vílchez realitzarà una xerrada sobre Battlemesh, la convenció internacional sobre xarxes comunitàries i Víctor Oncins presentarà “Rudimentos de programación y de data planes en P4 con hardware de bajo coste”.

Pots consultar tota la programació aquí.

Salut, Amor i Xarxa!