×
back

Taiwan Cha Yi (台灣茶藝)


L’illa de Formosa (Taiwan) va tenir un paper molt important en la història de molts tes únics i singulars que avui dia coneixem. El seu Cha Yi (o «art del te») va més enllà de com prepar...

L’illa de Formosa (Taiwan) va tenir un paper molt important en la història de molts tes únics i singulars que avui dia coneixem. El seu Cha Yi (o «art del te») va més enllà de com preparar una tassa d’infusió perfecta: també ens ajuda a apreciar les maneres de ser i de sentir que ho originen i la bellesa territorial que ho envolta.

Quins són els codis, llenguatges, pràctiques i usos socials que envolten la cerimònia del te? Com reivindicar formes de consum i preparació de tes sostenibles i sensibles amb el comerç local? Mitjançant un taller farem una introducció a la història i la cultura de la planta Camellia Sinensis a Taiwan, a més de conèixer el mètode del GongFu Cha i de descobrir com el seu procés ens permet comprendre les diferents capes de cada te. Finalment, hi haurà una degustació de diferents tes taiwanesos altament prestigiosos.

Amb:

  • Mellow Sheng és una plataforma gastronòmica i cultural amb èmfasi en l’elaboració d’aliments naturals, te oriental i cal·ligrafia xinesa.

Col·labora: L’Occulta


  • 10/07/2023 / diàspores, Taiwán, te


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Cargando...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/07/taiwan_cha_yi-1.mp3&podcast=Taiwan Cha Yi (台灣茶藝)&podcastlink=https://xrcb.cat/es/podcast/taiwan-cha-yi-%e5%8f%b0%e7%81%a3%e8%8c%b6%e8%97%9d/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/es/radio/espai-avinyo/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>