L’illa de Formosa (Taiwan) va tenir un paper molt important en la història de molts tes únics i singulars que avui dia coneixem. El seu Cha Yi (o «art del te») va més enllà de com preparar una tassa d’infusió perfecta: també ens ajuda a apreciar les maneres de ser i de sentir que ho originen i la bellesa territorial que ho envolta.
Quins són els codis, llenguatges, pràctiques i usos socials que envolten la cerimònia del te? Com reivindicar formes de consum i preparació de tes sostenibles i sensibles amb el comerç local? Mitjançant un taller farem una introducció a la història i la cultura de la planta Camellia Sinensis a Taiwan, a més de conèixer el mètode del GongFu Cha i de descobrir com el seu procés ens permet comprendre les diferents capes de cada te. Finalment, hi haurà una degustació de diferents tes taiwanesos altament prestigiosos.
Amb:
- Mellow Sheng és una plataforma gastronòmica i cultural amb èmfasi en l’elaboració d’aliments naturals, te oriental i cal·ligrafia xinesa.
Col·labora: L’Occulta