×
back

Trinifonografies a Ràdio Fabra – (Ràdio)grafies de barri


L’espai públic és un catalitzador natural de la vida urbana. La diversitat de nocions i usos que veïns i veïnes que cohabiten la ciutat fan de l’espai urbà, és un indicador més de la pl...

L’espai públic és un catalitzador natural de la vida urbana. La diversitat de nocions i usos que veïns i veïnes que cohabiten la ciutat fan de l’espai urbà, és un indicador més de la pluralitat que caracteritza la ciutat a través dels seus barris.

En línia amb el treball amb joves que l’Espai Avinyó va engegar amb el cicle ‘Creació Jove‘, us proposem un nou cicle, en format radiofònic, per reflexionar en primera persona i amb mirada jove sobre els usos, dificultats i reptes per generar espais que possibiliten relacions i diàleg intercultural.

Fruït d’un procés de creació conjunta, els espais radiofònics dissenyats i locutats per joves seran altaveu de realitats de barri i d’experiències situades entorn a l’espai públic. Quines formes d’estar, ser i sentir habiten l’espai públic? Què implica que la ciutat sigui territorialment diversa?

Amb les participants de les anteriors edicions del cicle ‘Creació Jove’:
  • Eunice Averion. Membre actiu de l’associació Oyayi donant assessorament i orientació a la comunitat Filipina de Barcelona. L’interessa l’art, la música, la cultura, la cuina, les pel·lícules i conèixer a gent nova de diferents àmbits.
  • Mercedes Saya. Redactora i comunicadora, dinamitzadora o “joker” de teatre fòrum. És co-fundadora de Pai Pai Mag, una revista digital per a la diàspora asiàtica i integrant de Catàrsia. Dona mestissa, catalana i japonesa que ha crescut a Barcelona.
  • Oyidiya Oji Palino. Data scientist i analyst, participant de la peça de teatre fòrum “Tan sutil como cotidiano”. Integrant de Catàrsia i d’ascendència nigeriana i filipina.
  • Marta Huanling Pascual López. Cineasta, estudiant de màster en ficció contemporània i informadora cultural. Noia xinesa adoptada, integrant de Catàrsia, participant de la peça de teatre fòrum “Tan sutil como cotidiano” i del programa de “Formación Antirracista” de CORA, la coordinadora d’associacions d’adopció i acollida.​

  • 29/07/2021 / #projectecultural, #radioendirecte, #radiorambles, #rambles, Barcelona, #radiorambles

  • Programa: Ràdio Rambles Temporada 1 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/09/Radio-Fabra-al-Las_fora_Trinifono-1.mp3&podcast=Trinifonografies a Ràdio Fabra – (Ràdio)grafies de barri&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/trinifonografies-a-radio-fabra-radiografies-de-barri/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/espai-avinyo-llengua-i-cultura/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>