×
back

Tesla FM – Un muro de Incomunicación


Avui donem la benvinguda a Ràdio Paradigma Mur a Tesla FM, una emissora d’experimentació cultural conduïda per Shakira Benavides, una profunda coneixedora de la música de totes les èpoques...

Avui donem la benvinguda a Ràdio Paradigma Mur a Tesla FM, una emissora d’experimentació cultural conduïda per Shakira Benavides, una profunda coneixedora de la música de totes les èpoques i de tots els estils.
En aquest cas, la Shakira ens porta una narració en primera persona sobre l’autisme, un trastorn que –tal com diu el títol del podcast– aixeca murs d’incomunicació, què segurament amb coneixement i empatía podem arribar a enderrocar.

Aquests son els fragments que formen part de la gravació: músiques, textos, paisatges sonors i extractes fílmics:

1. Paisaje sonoro, carrer Concòrdia 15.04.19
2. Lectura texto Un Muro de Incomunicación
3. George Harliono, de 11 años, toca “The Lark and Moonlight Sonata (3r mov)” en un piano de la calle, en el Soho de Londres.
4. Extractos de “Abordaje del niño autista ¿Es posible derribar el muro?”, del Dr. Fernando Alonso
5. Paisaje sonoro, Saliendo de casa, carrer Mata 11.03.08
6. Paisaje sonoro, Carretera a Blanca, 15.11.19
7. Derribando el muro de la incomprensión sobre el autismo, Theo Peeters
8. El muro – La perspectiva psicoanalítica ante el autismo
9. Extractos de audio del documental “Le Mur” (El Muro) de Sophie Robert


  • 23/04/2020 /


  • 1 Star (5 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2020/04/Tesla-FM-Un-muro-de-Incomunicación.mp3&podcast=Tesla FM – Un muro de Incomunicación&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/tesla-fm-un-muro-de-incomunicacion/&radio=Ràdio Paradigma Mur&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-paradigma-mur/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>