×
back

Sèries a debat | Oh My Goig!


Oh My Goig!’ (betevé · 5 temporades) és una sèrie que es reivindica com a programa fet amb i per a joves. A partir de la tercera temporada es va crear el “Comitè de joves expert...

Oh My Goig!’ (betevé · 5 temporades) és una sèrie que es reivindica com a programa fet amb i per a joves. A partir de la tercera temporada es va crear el “Comitè de joves expertes” conformat per un grup de joves d’entre 19 i 25 anys, provinents del món de l’activisme feminista i LGTBIQ+, que participen en el desenvolupament dels guions de ficció perquè les trames de la sèrie siguin representatives de les seves realitats. La incorporació progressiva d’actrius i actors no blancs en les diverses temporades, ha implicat revisar el tractament de la sèrie sobre la sexualitat mateixa però també sobre temes relacionats amb les identitats culturals i el racisme, entre d’altres.

En la tercera sessió del cicle Sèries a debat, us proposem una conversa amb dues joves que formen part de la sèrie, per parlar, entre altres coses sobre: Com va ser el procés i els debats interns que es van produir al moment de representar la diversitat cultural ètnica-racial a la sèrie? Com valoren la incorporació de la figura del “Comitè de joves expertes” en l’evolució de la sèrie? Quines millores ens agradaria veure en la pròxima temporada en relació amb el tractament de les sexualitats vinculades amb la diversitat cultural?

Amb
  • Kim Hernándezmembre del Comitè de Joves de l’Oh My Goig des de la tercera temporada de la sèrie. Té 21 anys i és de Barcelona, tot i que els seus pares són de Filipines. Va estudiar realització audiovisual, i actualment també participa en l’equip tècnic d’Oh My Goig en la producció i edició dels continguts transmèdia.
  • Jing Zhuactriu que dóna vida al personatge de la Mei a la sèrie Oh My Goig. Filla d’una família xinesa, va néixer a Holanda, i amb 5 anys va venir a viure a Catalunya. Ha estudiat Art dramàtic a Eòlia, on s’ha especialitzat en teatre musical.
Dinamitza
  • New Voices New Futures: col·lectiu de creadores afro que s’han unit per a la producció, la distribució i el suport a projectes audiovisuals de cineastes afrodiaspòrics.

  • 17/11/2021 / betevé, joves, sèries


  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/11/podcast_oh_my_gog_01.mp3&podcast=Sèries a debat | Oh My Goig!&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/series-a-debat-oh-my-goig/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/espai-avinyo/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>