×
back

Ressonàncies | La Dreta de l’Eixample


En el marc dels preparatius de la diada de Sant Jordi, ‘Ressonàncies‘, el pòdcast itinerant de l’Espai Avinyó, us convida a fer un recorregut sonor entre flors i llibres per alguns carrers, l...

En el marc dels preparatius de la diada de Sant Jordi, ‘Ressonàncies‘, el pòdcast itinerant de l’Espai Avinyó, us convida a fer un recorregut sonor entre flors i llibres per alguns carrers, llibreries i paradetes de roses de la Dreta de l’Eixample.

Amb la guia de Ruta de Autor, reflexionarem sobre els orígens d’aquesta celebració a Catalunya i ens endinsarem en la dinàmica dels preparatius per part de les editorials, les llibreries i els venedors de roses preguntant-nos: Per què es transvesteix la ciutat en una gran llibreria? Què suposa la diada de Sant Jordi per a un barri de l’Eixample? D’on procedeixen els milions de roses per a fer front a la demanda d’aquest dia? La quantitat de llibres comprats responen realment als hàbits de lectura?

Amb:

Ruta de autor: parella artística composta per Aymara Arreaza R. i Lorena Bou L. Combinen un ventall de disciplines per a investigar la ciutat i els espais naturals habitats. Les línies dels seus interessos es creuen amb la recerca del context, la història urbana, la literatura, les perspectives decolonials, la cultura visual, els relats de carrer que s’alimenten de la percepció i l’experiència de caminar. En una paraula, la seva pràctica és transdisciplinària. Ruta de autor, és el seu projecte de creació, que compaginen amb la docència, en el cas d’Aymara, i l’edició de llibres és el terreny on s’exerceix Lorena. Troben en els diàlegs i en el fet de caminar formes per a activar nous relats travessats per les seves experiències.


  • 21/04/2023 / Barcelona, ciutat, Eixample, Sant Jordi


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/04/podcast_ressonancies_dreta_rutadeautor_pujar3.mp3&podcast=Ressonàncies | La Dreta de l’Eixample&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/ressonancies-la-dreta-de-leixample/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/espai-avinyo/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>