×
back

Ressonàncies | El Poblenou


Us convidem a connectar amb ‘Ressonàncies’, el pòdcast itinerant de l’Espai Avinyó, des del qual entrem en contacte amb la pluralitat d’agents i iniciatives que es mouen pels barris de Barc...

Us convidem a connectar amb ‘Ressonàncies’, el pòdcast itinerant de l’Espai Avinyó, des del qual entrem en contacte amb la pluralitat d’agents i iniciatives que es mouen pels barris de Barcelona, per a reflexionar des de diversos llocs sobre les formes d’entendre i viure la ciutat, l’espai públic i les seves ressonàncies en clau intercultural.

En aquesta edició, farem un recorregut per alguns trams del Poblenou i rastrejarem, de la mà de Ruta de autor, històries i usos d’un territori que ha estat afectat en el temps per diferents idees de barri i comunitat. En aquest sentit, ens preguntarem com sabem quin és el nostre barri si físicament i emocionalment vivim en diferents barris alhora? En quin moment i com s’estableixen les nostres relacions amb un lloc?

Amb:

Ruta de autor és una parella artística composta per Aymara Arreaza R. i Lorena Bou L. Combinen un ventall de disciplines per a investigar la ciutat i els espais naturals habitats. Les línies dels seus interessos es creuen amb la recerca del context, la història urbana, la literatura, les perspectives decolonials, la cultura visual, els relats de carrer que s’alimenten de la percepció i l’experiència de caminar. En una paraula, la seva pràctica és transdisciplinària. Ruta de autor, és el seu projecte de creació, que compaginen amb la docència, en el cas d’Aymara, i l’edició de llibres és el terreny on s’exerceix Lorena. Troben en els diàlegs i en el fet de caminar formes per a activar nous relats travessats per les seves experiències.
Jennifer Molina Martínez va néixer a Barcelona el 1987. És graduada en Periodisme i Comunicació Corporativa, per la Universitat Ramon Llull. També ha estudiat desenvolupament web. És activista antiracista implicada en moviments socials. Actualment, treballa a l’àrea de Comunicació de SOS Racisme Catalunya. Ha donat diversos tallers sobre com es reprodueix el racisme als mitjans de comunicació. Ha treballat al Periódico de Catalunya i a Crònica Global, així com als departaments de comunicació en diverses empreses. Ha escrit sobre intel·ligència artificial i racisme i Radiografia de l’escena artística afrodescendent a Barcelona: una explosió de cultura i reivindicació.

  • 02/03/2023 / #radioendirecte, espai públic, poblenou


  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/03/podcast_ressonancies_poblenou_nou2.mp3&podcast=Ressonàncies | El Poblenou&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/ressonancies-el-poblenou/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/espai-avinyo/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>