×
back

Ràdio Web Macba – Arena


La ràdio convidada d’avui és Ràdio Web MACBA, en funcionament des de 2006, és la primera ràdio operada per una institució artística a l’estat espanyol, i des de llavors manté un diàleg ob...

La ràdio convidada d’avui és Ràdio Web MACBA, en funcionament des de 2006, és la primera ràdio operada per una institució artística a l’estat espanyol, i des de llavors manté un diàleg obert en la intersecció de l’art, la pràctica radiofònica i la música experimental.

Ràdio Web MACBA ens proposa alguna cosa més que escoltar, ens proposa llegir. Realitzar una lectura/escolta íntima d’una història de ciència ficció, a càrrec del músic i col·laborador de Ràdio Web MACBA Roc Jiménez de Cisneros, que ens proposa una immersió en el relat curt de Frederic Brown “Arena”.

La proposta d’aquesta peça radiofònica s’escolta i es llegeix. Descarrega el text aquí, prem play al podcast i quan la locutora acabi de parlar, prem play i comença a llegir.


  • 05/11/2020 / sci-fi


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2020/11/Arena-Bastardi-Sferici.mp3&podcast=Ràdio Web Macba – Arena&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/radio-web-macba-arena/&radio=Ràdio Paradigma Mur&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-paradigma-mur/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>