×
back

Ràdio Farró Especials – Dia Mundial de la Ràdio 2023


Ràdio Farró celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb una emissió radiofònica, oberta, des de l’Espai polivalent de Vil·la Urània, on mostra alguns dels programes que té en la graella. Busca la...

Ràdio Farró celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb una emissió radiofònica, oberta, des de l’Espai polivalent de Vil·la Urània, on mostra alguns dels programes que té en la graella. Busca la interrelació entre els membres dels diferents programes i també amb el públic assistent.

En aquesta emissió s’hi poden escoltar els següents programes:

. NO ANEM ENLLOC. El presenten en Pau Domingo i en Bernat Bas. Diuen que el seu, és un programa d’humor on no s’hi aprèn res. En aquesta edició parlen de la ràdio.

. DONES A LES ONES. Són 5 dones, de les qual 3 fan el programa en aquesta ocasió. Diuen que el seu programa és un magazine d’actualitat i cultural, sempre amb ulls de dona. En aquesta edició la Consol Rovira ens parla de la seva relació amb l’Excel, la Gemma Oliver ens parla de l’Elena Francis i la Corin Tellado, i l’Eva Vives ens parla de la importància de la ràdio.

. FENÒMENS NATURALS. És el programa de ciència de Ràdio Farró, que dirigeix Cristina Junyent, i que acompanya amb un web del mateix nom: fenomensnaturals.net, on hi ha els programes emesos. Avui ens parla del 75è aniversari de la creació del transistor.

La Goretti Mas condueix el programa juntament amb en Raúl Gallegos qui, a més, s’encarrega de la taula de so.


  • 15/02/2023 / barri, dia mundial de la ràdio, Farró

  • Programa: Ràdio Farró Especials SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (3 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/02/DMR23.mp3&podcast=Ràdio Farró Especials – Dia Mundial de la Ràdio 2023&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/radio-farro-especials-dia-mundial-de-la-radio-2023/&radio=Ràdio Farró&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofarro/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>