×
back

Jiser – Taula #O8


La Taula #O8 compta amb la participació de Denise Araouzou comissària artística independent de Xipre i Mayssa Fattouh, comissària i agent cultural libanesa, que estan desenvolupant el seu treball...

La Taula #O8 compta amb la participació de Denise Araouzou comissària artística independent de Xipre i Mayssa Fattouh, comissària i agent cultural libanesa, que estan desenvolupant el seu treball actualment a Barcelona.

Ens ha semblat molt interessant convidar-les per connectar amb els contextos artístics de la Mediterrània d’on provenen: el Líban i Xipre. Compartirem mirades sobre el passat, el present i el futur de la relació de les ciutats mediterrànies amb el mar, a través de sonoritats, vincles amb la memòria col·lectiva i individual, entre d’altres.

Denise Araouzou és una comissària independent. Investiga principalment les diferents manifestacions de l’art occidental, el consum de la cultura i els seus efectes en la moral, l’economia i l’arquitectura. En aquests moments investiga els vincles entre arquitectura, projectes immobiliaris estatals, el deute i el desig iniciat per l’esquema de “nacionalitat per inversió” que va sorgir al seu país d’origen, Xipre.

Mayssa Fattouh és comissària i agent cultural interessada en les interseccions entre art i producció de coneixement com a mitjà per compartir, comunicar i albergar el treball d’artistes sobre diversos temàtiques: sistemes trencats, crisis ambientals, maternitat i altres elements que co-constitueixen l’existència humana.


  • 18/07/2019 / Temes Socials i Voluntariat


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2019/07/Jiser-Taula-O8.mp3&podcast=Jiser – Taula #O8&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/jiser-taula-o8/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>