×
back

Especial presentació de Ràdio Farró: Acte de presentació


Ràdio Farró és una ràdio comunitària que forma part del projecte fundacional del CC Vil·la Urània. Avui, dia 9 de març de 2022, s’ha dut a terme l’ACTE DE PRESENTACIÓ DE RÀDIO FA...

Ràdio Farró és una ràdio comunitària que forma part del projecte fundacional del CC Vil·la Urània.

Avui, dia 9 de març de 2022, s’ha dut a terme l’ACTE DE PRESENTACIÓ DE RÀDIO FARRÓ que ha estat enregistrat i es pot seguir en aquest podcast.

Ràdio Farró va començar a caminar el 17/12/2018 amb persones que, voluntàriament, han anat donant-li forma i continguts radiofònics.

Després de les primeres experiències, i un cop transitat el desert pandèmic, ha arribat el moment de presentar-la públicament, donar-la a conèixer i heus aquí el resultat.


  • 09/03/2022 / #radiocomunitaria, Farró

  • Programa: Ràdio Farró Especials SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/03/Presentacio-Radio-Farro.mp3&podcast=Especial presentació de Ràdio Farró: Acte de presentació&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/especial-presentacio-de-radio-farro/&radio=Ràdio Farró&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofarro/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>