×
back

Ràdio Farró Especials – Festa Major del Farró 2022


Ràdio Farró inicia el curs 2022-2023 el dia 10 de setembre, amb un programa obert i participatiu en la Festa Major del Farró, a la plaça Mañé i Flaquer. En aquesta emissió hi podeu escoltar: ....

Ràdio Farró inicia el curs 2022-2023 el dia 10 de setembre, amb un programa obert i participatiu en la Festa Major del Farró, a la plaça Mañé i Flaquer.

En aquesta emissió hi podeu escoltar:

. L’Esther Artero que presenta el seu llibre Tres veus. Tres, som tres les que aquí som presents. És un recull de poemes i peces musicals de la seva mare i al seva àvia que havien viscut al barri. L’Esther en comparteix un tast.

La Cristina Junyent, del programa Fenòmens Naturals, parla de la calor d’aquest estiu i del canvi climàtic.

. L’associació LiceXballet, creada a partir de la iniciativa d’un grup de ballarins que eren membres del Ballet del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, es presenten i comparteixen experiències. Són la Carme Cavaller, presidenta de l’associació, en Jordi Pujal i la Maite Casellas.

. En la secció Juguem a coudinar la Goretti Mas parla dels tomàquets a l’estiu.

Presenta el programa la Quima Parra i l’Alberto Escolano s’encarrega del so.


  • 10/09/2022 / barri, Farró, RàdioFarró

  • Programa: Ràdio Farró Especials SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/09/Especial-Festa-Major22.mp3&podcast=Ràdio Farró Especials – Festa Major del Farró 2022&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/especial-festa-major-del-farro-2022/&radio=Ràdio Farró&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofarro/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>