×
back

El Amor. Con Pablo Remón y Marta Pazos


Safo ja no és musa, sinó geni que puja la temperatura ambiental i poètica en escena. Una parella s’evadeix de lo quotidià i imagina el seu amor a Barbados. A partir dels seus muntatges ‘*S...

Safo ja no és musa, sinó geni que puja la temperatura ambiental i poètica en escena. Una parella s’evadeix de lo quotidià i imagina el seu amor a Barbados. A partir dels seus muntatges ‘*Safo’ i ‘Barbados, etcètera’, els directors Marta Pazos i Pablo Remón conversen sobre l’amor i el sexe en temps d’ansietat i precarietat; sobre poliamor, amor romàntic i els paranys del llenguatge, i sobre lo llestos que ens creiem respecte a generacions anteriors.

Pablo Remón és dramaturg, director d’escena, guionista i Premi Nacional de Literatura Dramàtica. Director d’obres com “Los farsantes”, “El tratamiento” i “Doña Rosita”, anotada, Remón arriba al Grec amb Barbados, etcètera, sobre una parella que es debat entre el fracàs vital en el terreny real i els ancoratges que sí que troben en el territori de la imaginació.

Marta Pazos és directora d’escena i ha estat directora artística de “Voadora” durant els 15 anys de vida de la companyia, al capdavant de muntatges com “Othello”, “Comedia sin titulo” o “Sueño de una noche de verano”. Arriba al Grec amb “Safo”, la dramatúrgia signa junt María Folguera i Christina Rosenvinge, en un muntatge que explora la figura de la poeta de Lesbos, considerada la primera poeta d’Europa.


Safo ya no es musa, sino genio que sube la temperatura ambiental y poética en escena. Una pareja se evade de lo cotidiano e imagina su amor en Barbados. A partir de sus montajes ‘Safo’ y ‘Barbados, etcétera’, los directores Marta Pazos y Pablo Remón conversan sobre el amor y el sexo en tiempos de ansiedad y precariedad; sobre poliamor, amor romántico y las trampas del lenguaje, y sobre lo listxs que nos creemos respecto a generaciones anteriores.

Pablo Remón es dramaturgo, director de escena, guionista y Premio Nacional de Literatura Dramática. Director de obras como Los farsantes, El tratamiento y Doña Rosita, anotada, Remón llega al Grec con Barbados, etcétera, sobre una pareja que se debate entre el fracaso vital en el terreno de lo real y los anclajes que sí encuentran en el territorio de la imaginación.
Marta Pazos es directora de escena y ha sido directora artística de Voadora durante los 15 años de vida de la compañía, al frente de montajes como Othello, Comedia sin título o Sueño de una noche de verano. Llega al Grec con Safo, cuya dramaturgia firma junto María Folguera y Christina Rosenvinge, en un montaje que explora la figura de la poeta de Lesbos, considerada la primera poeta de Europa.


  • 26/05/2022 / cultura, festival grec, teatre


  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/05/20-05-22-MARTA-GARCIA-EP2_V2-1.mp3&podcast=El Amor. Con Pablo Remón y Marta Pazos&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-amor-con-pablo-remon-y-marta-pazos/&radio=Fuerzas Especiales&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/fuerzas-especiales/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>