×
back

Balls · Músiques · Resistències | De cos i veu


Què ens diu l’imaginari col·lectiu sobre algunes músiques i danses? Com reivindicar i dialogar des del cos? Com generar espais de trobada i col·lectivitat des de l’art? ‘De cos...

Què ens diu l’imaginari col·lectiu sobre algunes músiques i danses? Com reivindicar i dialogar des del cos? Com generar espais de trobada i col·lectivitat des de l’art?

‘De cos i veu’ és una taula rodona que reflexiona sobre el pes colonial de la mirada en relació a les danses, la memòria i l’espai públic. De la mà d’algunes ponents de les sessions del cicle Balls, músiques i resistències, l’Espai Avinyó i “Estar, ballar, 3,4” de Bornlab, el programa de mediació comunitària del Born CCM, compartirem idees que connecten el fet diaspòric i expressions vinculades al ball i la memòria, pensarem les formes en què aquestes expressions poden ocupar places, carrers i infraestructures públiques en tant que pràctiques artístiques crítiques, i indagarem sobre les memòries de resistència que es transmeten a través d’elles.

Amb:
Ana ChinchillaBallarina, actriu, enginyera colombiana i professora de Twerk & bootydance certificada per la coreògrafa Kim Jordan. Chinchilla explica que: “després d’alliberar-se de prejudicis i bloquejos propis, va arribar a certificar-se com a professora d’aquests estils.
Inès-Sybille VoodunessBallarina, coreògrafa i investigadora cultural. Ha participat com a coreògrafa, ballarina i professora en el Festival Grec, el Mac Festival, el Museu Thyssen de Madrid i el CCCB, entre altres.
Isadora Libertad. Ballarina, bailaora, coreògrafa i gestora cultural. Amb una base en la dansa clàssica des de petita, va formalitzar els seus estudis a l’Institut del Teatre i posteriorment, va realitzar un màster en Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona.
Lidia MartosEducadora i ballarina, postgraduada en Societats Africanes (CEA-UPF). Orienta la seva tasca educativa en les possibilitats pedagògiques de les danses urbanes de l’Àfrica SS amb infants, joves i persones adultes.

Modera: Flora Saez. Professora de dancehall, ballarina, afrofeminista.

Col·labora: Bornlab, programa de mediació comunitària del Born CCM


  • 26/10/2022 / art, dansa, músiques


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/10/podcast_BMR_decosiveu.mp3&podcast=Balls · Músiques · Resistències | De cos i veu&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/balls-%c2%b7-musiques-%c2%b7-resistencies-de-cos-i-veu/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/espai-avinyo/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>